Om oss

Hvem er vi?

Søndre Nordstrand Muslimske Senter (SNMS) er et muslimsk trossamfunn i Bydel Søndre Nordstrand som startet i 2004. Trossamfunnet tilbyr religiøse og kulturelle tjenester til en brukermasse på nærmere 2000 mennesker.

SNMS er aktiv bidragsyter i lokalsamfunnet og er gjennom handlinger opptatt av å vise at Islam er en fredelig religion som inviterer til dialog og utveksling av kunnskap. Vi står for åpenhet og forståelse med gjensidig respekt. I tillegg er vi opptatt av samfunnsrettet arbeid som går ut på å fremme likestilling mellom kvinner og menn, motarbeide kriminalitet og vold samt jobbe med forebyggende arbeid med spesielt unge mennesker som målgruppe.

Vi er med i forum for dialog og samarbeid sammen med offentlige aktører som Politiet, Bydel Søndre Nordstrand samt Røde kors. Vårt ønske er å starte aktiviteter som i enda større grad kan bidra til en positiv utvikling i bydelen generelt.

Aktiviteter som leksehjelp for barn og unge (uavhengig av bakgrunn, etnisitet og religion), datakurs, norskkurs for spesielt eldre og kvinner i lokalområdet. Dette spesielt fordi Bydel Søndre Nordstrand er blant de få områdene i Oslo hvor innvandrere er i et flertall. Trossamfunnet tilhører Sunni retningen innen Islam og flertall blant våre medlemmer samt styret tilhører Hanafi lovskole.

Bli frivillig!

Har du lyst til å jobbe som frivillig sammen med oss i SNMS?

SNMS er for det meste drevet av frivillige personer som ønsker å skape et bedre samfunn og gi muslimer et godt tilbud. Våre frivillige er vår største ressurs. Som frivillig i SNMS kan du gjøre alt fra å forberede aktiviteter og arrangementer, planlegging, vedlikehold og rengjøring, ta bilder og lage innhold for våre sosiale medie-kanaler, undervise eller holde foredrag, lede bønn, teknisk hjelp med mer. Send oss en e-post for å fortelle oss hva du kan hjelpe oss med! Vi ser frem til å høre fra deg. Send e-post til post@muslimskesenter.no

Kontakt oss

For generelle henvendelser, tilbakemeldinger eller forslag, send oss en melding ved å bruke dette kontaktskjemaet, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Tahir Mahmood Saleem

Daglig leder

Hvor er vi?

Lofsrudveien 1
1281 OSLO

Organisasjonsnr: 987 627 824

post@muslimskesenter.no

IMG_1551
Ønsker du å gi et økonomisk bidrag?